SmartSD nieuwe distributeur voor Axis Communications in de Benelux

Axis Communications breidt zijn distributienetwerk in de Benelux verder uit via de samenwerking met SmartSD. Met deze strategische samenwerking kan Axis professionele installateurs in de regio nog beter bedienen met een uitgebreid portfolio van hoogwaardige beveiligingsoplossingen.

De samenwerking start officieel op 1 oktober 2024. SmartSD zal het volledige portfolio van Axis aanbieden, wat de toegankelijkheid van de producten in de Benelux aanzienlijk versterkt. SmartSD biedt klanten niet alleen een breed assortiment aan producten, maar helpt professionele installateurs ook in de vorm van technische ondersteuning, commerciële begeleiding en uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor installateurs.

Edwin Beerentemfel, Manager Sales Benelux bij Axis Communications, is enthousiast over de toevoeging van SmartSD aan het distributienetwerk. “SmartSD heeft met zijn jarenlange ervaring in de beveiligingsindustrie bewezen een betrouwbare partner te zijn met diepgaande marktkennis en een sterke focus op klanttevredenheid. We zien dit als een kans om gezamelijk innovatieve projecten op te zetten en de professionele markt te voorzien van de beste beveiligingsoplossingen. De samenwerking met SmartSD gaat ons helpen om klanten beter te ondersteunen met op maat gemaakte oplossingen en uitgebreide service”, aldus Beerentemfel.

Cees van Ommen, Directeur bij SmartSD, over de nieuwe samenwerking: “We zijn zeer verheugd om Axis Communications als nieuwe partner te mogen verwelkomen. Axis staat al jarenlang bekend om zijn innovatieve en betrouwbare oplossingen binnen de beveiligingssector. Met deze samenwerking kunnen we klanten nog beter voorzien van eersteklas producten die bijdragen aan een veilige en betrouwbare omgeving.”

Stefan Schreurs, Directeur bij SmartSD vult deze mening aan: ”Met een indrukwekkend productportfolio en een sterk team in de Benelux, kijken wij ernaar uit om deze samenwerking aan te gaan en onze gezamenlijke ambities te realiseren.”

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →