Nieuwe vice-voorzitter Euralarm Services Section

De afgevaardigden van de Euralarm Services Section hebben Dave Wilkinson gekozen als vice-voorzitter van de sectie. Hij treedt in de voetsporen van Brian Cunningham.

Robert Thilthorpe, voorzitter van de Services Section, verklaarde: “Ik wil Brian bedanken voor zijn inspanningen als de vorige vice-voorzitter en ik ben er zeker van dat Dave de steun zal krijgen die onze afgevaardigden Brian en mij altijd hebben gegeven, om ons te helpen de Services Section naar het volgende niveau te brengen. Dave levert al lange tijd een bijdrage aan het werk van Euralarm en bekleedde eerder de functies van vicevoorzitter en voorzitter van de Security Section van 2015-2019.”

Dave Wilkinson over zijn nieuwe rol: “De Services Section heeft proactief en succesvol bijgedragen aan de ontwikkeling van servicenormen en richtlijnen. Het werk was gericht op de diensten voor brandveiligheid- en beveiligingssystemen en op afstand bediende diensten voor brandveiligheid en beveiliging. Op het gebied van digitalisering loopt de Services Section voorop in de ontwikkelingen. Door het monitoren van deze opkomende technologieën en het identificeren van de mogelijkheden die deze technologieën bieden aan onze leden, samen met de uitdagingen die ze met zich meebrengen voor de markt, blijft de Services Section innovatie faciliteren. Ik ben verheugd om deel uit te maken van het team.”

Wilkinson vertegenwoordigt het Euralarm lid BSIA, een branchevereniging voor beveiligingsfabrikanten, installateurs en ARC’s.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →