18-jarige Belg ’s nachts opgepakt op haventerrein Vlissingen-Oost

Een 18-jarige Belg die maandagnacht over een hek was geklommen en tussen containers liep in het havengebied van Vlissingen-Oost is gearresteerd. Een medewerker van de douane had live zicht op de vermoedelijke uithaler, waarna hij in de boeien werd geslagen.

Nadat zondagochtend al twee vermoedelijke uithalers waren aangehouden in het havengebied, liep er maandagnacht opnieuw iemand op het verboden terrein. De jongen klom over het hek van een transportbedrijf aan de Europaweg Noord, zo meldde een medewerker van de douane die live zicht had op de vermoedelijke uithaler.

De politie en douane snelden zich naar het haventerrein om de verdachte op heterdaad te betrappen. Inmiddels liep de verdachte tussen de containers, waarna de collega’s van de douane hem in de boeien sloegen.

De man werd aangehouden voor de verdenking op uithalen en het zich onbevoegd bevinden op een terrein. Hij werd verhoord op het bureau en zit in beperkingen. De politie onderzoekt of er verdovende middelen zijn verstopt in een van de containers op het haventerrein, maar heeft tot op heden nog niets gevonden.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →