Aritech presenteert Advisor Touch Bundel: Advisor Advanced paneel met grafisch touchscreen

Aritech heeft de Advisor Touch Bundel gepresenteerd. Deze bestaat uit een Advisor Advanced paneel met een ATS1140 grafisch 7” touchscreen.

Het grafische touchscreen ATS1140 werd eerder dit jaar uitgebracht. Samen met het Advisor Advanced paneel, biedt deze oplossing klanten een verbeterde beveiligingservaring met eenvoud en controle. Het grafische touchscreen garandeert gebruiksgemak voor zowel installateurs als eindgebruikers. Het moderne ontwerp past perfect in elk interieur.

Gebruikers kunnen eenvoudig navigeren door de programmering, het dashboard bekijken, de systeemstatus controleren en alarmen behandelen met slechts een paar tikken. Met een ingebouwde Mifare Desfire EV1/EV2/EV3 kaartlezer zorgt de encryptie ervoor dat de beveiliging van het systeem optimaal is.

Het systeem is in en uit te schakelen met slechts één aanraking, zodat gebruikers snel en moeiteloos toegang hebben tot alle belangrijke functies. Ook is het logboek eenvoudig te raadplegen en kunnen gebieden worden beheerd. Het systeem is ontworpen om vlekkeloos te integreren met de Aritech-familie. Het installatieproces is snel en eenvoudig, waardoor het de ideale keuze is voor zowel nieuwe als bestaande systemen.

Over SecurityDaily

Security Daily publiceert nieuws, opinie en achtergrond voor security managers en beveiligingsinstallateurs.

Bekijk alle berichten van SecurityDaily →